Vizionare

Formular programare vizionare

Comentariile sau intrebarile sunt binevenite.

* Campuri obligatorii

:

Foarte important pentru Vizitatorii Cartierului Toamnei :

Daca apartamentele prezentate nu ti-au placut, NE obligam absolut gratuit sa iti prezentam inca 3 apartamente similare in zona.

Te invitam sa profiti de informatiile si expertiza consilierilor nostri cu onestitate !

Personalul acreditat pentru vanzari in Cartierul Toamnei are urmatoarele obligatii:

  • sa faca demersurile necesare in vederea prezentarii apartamentelor disponibile pe cat posibil  la ora solicitata de vizitator in conditii optime, in siguranta deplina si profesional.
  • sa faca cunoscuta oferta in integralitatea ei,  in forma corecta si respectand standardul profesional impus de statutul functiei si demnitatea profesionala.
  • sa ofere informatiile solicitate de catre cumparator cat si cele considerate de acestia ca fiind utile, cu maxima acuratete si in timp util catre fiecare vizitator ori de cate ori este necesar.
  • sa sprijine si sa consilieze vizitatorii/cumparatorii pentru intocmirea documentatiei specifice creditarii prima casa, sau alt tip de credit imobiliar sau ipotecar.
  • sa urmareasaca si sa coordoneze tot procesul de achizitie si predare-primire a imobilului achizitionat.
  • sa aduca la cunostinta vizitatorilor toate aspectele legate de locatia Cartierului Toamnei, aspecte precum: modaliatatea de transport in comun disponibila ( Ex: RATB liniile 122, 222, 408, 428), facilitatile zonei precum piata agroalimentara (unde este situata), scoli , magazine, supermarket-uri sau accesul cel mai facil spre centrul Bucurestiului sau spre alte cartiere indicate de potentialii cumparatori
  • sa ofere contactul bancilor partenere, sau sa mijloceasca o intalnire cu reprezentanti acestora in vederea analizarii tuturor posibilitatilor de finantare-creditare, astfel incat costul creditului si timpul in care se aproba acesta sa fie cat mai mici cu putinta sau adaptate la specificul situatiei camparatorului, acesta din urma fiind cel mai important factor in ecuatia vanzare-cumparare.

Nu ai timp sa completezi formularul?

Suna acum si fa o programare telefonica: 0722.400.220 sau 0765.211.966